perjantai 6. huhtikuuta 2012

Tirlittan

11-viikkoinen mäyräkoiratyttö Tirlittan, kavereiden kesken Titta, saapui maanantai iltana uuteen kotiinsa Jämsästä helvetillisen reissun jälkeen.





Aloimme Pasin ja äitini kanssa "katselemaan" mahdollista pentua Tori.fistä ja Suomen mäyräkoiraliiton sivuilta ja päädyimme kennel Joidnesin sivuille, jossa oli suloisen pikkutytön kuva ja pakkohan sinne oli heti soittaa, onko tyttö vielä vailla kotia. Titta siellä odotteli vielä kotia ja sinne tiemme näytti.

Matka alkoi hyvin ja etenimmekin mukavasti Lohjalta Hyvinkäälle, kunnes alkoi tulla lunta oikein kunnolla ja Tampereen moottoritiellä alkoi vastoinkäymiset. Jouduimme koukkaamaan Hervannan liittymän kautta, ennenkuin pääsimme Jyväskylä tielle, kun pellit alkoivat kolisemaan ympärillä ja rekat liukastelivat ja epätoivokin ehti iskeä hetkeksi. Pääsimme kuitenkin yhtenä kappaleena jatkaa Tampereelta matkaa eteenpäin ja löysimme tiemme Titan luokse vihdoin ja viimein, vaikka jouduimme hieman seikkailemaan matkan loppupäässä. Siellä odotti ihana kasvattaja ja koti, missä Titta oli viettänyt ensimmäiset viikkonsa. Oli ilo saada uudeksi kumppaniksi pieni ja iloinen mäyristyttö. Hyvästelyiden jälkeen lähdimme Titta kyydissä kotia kohti väsyneinä, mutta onnellisina.

Nyt Titta on tutustunut alakerran poikiin, Sasuun, Bobiin ja Damiin. Yläkerrassa päivät kuluu Viivi-siskon kanssa leikkien ja pötkötellen.


4 kommenttia:

  1. Ihania tyttöjä päikkäreillä <3

    VastaaPoista
  2. Tiukka tyttö, mutta sosiaalinen. Ui jostain kumman syystä Papan liiveihin välittömästi... ;)

    VastaaPoista
  3. Moi!
    Onneks Titta löys lopulta uuden kodin!
    Löydettiin teidän blogi sattumalta, täällä Titan veli Lemmy ;)

    VastaaPoista